AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy bazı temaslarda bulunmak amacıyla geldiği Nevşehir'de Derinkuyu Belediyesini ziyaret eden AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar’a, Derinkuyu ilçesini 2023 Vizyonuna ulaştıracak fiziksel, sosyal, kültürel, çevresel, tarımsal ve kültürel yatırımlar hakkında brifing verdi.

Hizmet ve sosyal belediyecilik hizmetlerini gönül belediyeciliği ile birleştirdiklerini aktaran Başkan Aksoy, şöyle devem etti: "Toplumun tüm kesimlerinin ihtiyaçlarına cevap verecek doğru ve planlı yatırımlarımızı ilçemizde buluşturduk. Yatırımlarımızda istişare kültürüne büyük önem verdik. Özellikle Cumhuriyet döneminden bu güne baktığımız zaman en büyük yatırımlar, AK Parti hükümetleri döneminde yapıldı." dedi.

Yapılan ziyarette İl Başkanı Ali Kemikkıran, Yerel Yönetimler Başkanı Süleyman Özgün, İlçe Başkanı Hakan Demir, İl Genel Meclisi Üyesi Şenol Kendir, Belediye Meclis Üyeleri Bumin Demir, Yücel Kabak ve Ayvaz Yolalan eşilik etti.

Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aksoy heyete teşekkür etti.