Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Kahramanmaraş Depremi'nin yaralarını sarmak için seferber olan Ürgüp halkına teşekkür ederek "Yardımları ulaştırdığımız yerlerden çok önemli geri dönüşler oldu" dedi.

Geçtiğimiz 6 Şubat günü meydana gelen Kahramanmaraş Depremi'nin ardından ülke genelinde olduğu gibi Ürgüp ilçesinde de vatandaşlar tek yürek oldu. Depremin yaralarını sarmak için Ürgüp ilçesinde de başlatılan yardım kampanyasına katkı sağlamak isteyen Ürgüplü vatandaşlar, yardımlarını ulaştırmak için adeta birbirileri ile yarıştı. Ürgüp Belediyesi tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde ilk günden bu yana Tırlar dolusu  yardımlar afet bölgelerine ulaştırıldı.

Gerçekleştirdikleri kampanyaya yoğun ilgi gösteren Ürgüp halkına teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Aktürk; Asrın felaketinde 3.Haftayı geride bıraktık.. Yaralarımızı birlikte saracağız dedik ve millet olarak tek yürek olduk. Bize Ürgüplü olmanın gururunu bu süreçte bir kez daha hissettirdiniz.. Emekleriniz için siz kadirşinas hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Sağolun,Varolun…" dedi.