AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İlkokul Öğretmeni Ayten İnan'ı evinde ziyaret ederek, sürpriz yaptı.   Yıllar sonra öğrencisini karşısında gören emekli öğretmen Ayten İnan, büyük mutluluk yaşadı.

İl Başkanı Kemikkıran,  24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğrenim gördüğü Cumhuriyet İlkokulundan öğretmeni Ayten İnan'ı evinde ziyaret ederek, Öğretmenler Gününü kutladı.

Başkan Kemikkıran'ı karşısında görünce hem şaşıran hem de büyük bir sevinç yaşayan emekli öğretmen İnan, yıllardır görmediği eski öğrencisine hasretle sarıldı.

Duygu dolu anların yaşandığı buluşmada İl Başkanı Kemikkıran, emekli öğretmen Ayten İnan’la ilkokul günlerini yad edip, kahvesini içti, hayır duasını aldı. 

Ayten Öğretmen : "Kendisiyle gurur duyuyorum"

Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren emekli Ayten İnan; "Ali benim unutmadığım, unutulmayan öğrencilerindendi. Öğretmenliğe ilk başladığım  o yıllardaki ilk öğrencilerimden olan Ali çok zekiydi özellikle matematik dersleri çok güzeldi. Şimdiki başarısı da o yıllardan geliyordur. Allahım mutluluğunu daim etsin çoluk çocuğunla hep mutlu ol. Annene de Rabbim şifalar versin. Hep beş vakit namazlarımda dua ediyorum Ali!m" dedi.

“HER ŞEY İÇİN MİNNETTARIM”

Öğretmeninin elini öpen AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, “Öğretmenim, üzerimde emeğiniz çok büyük, ne kadar teşekkür etsem eksik kalır. Öğretmenler gününüzü kutluyorum, her şey için ama her şey için minnettarım, çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı

"Üzerimde büyük emeği olan hakkı ödenmez öğretmenimi" ziyaret ediyor olmanın büyük mutluluğunu yaşadığını ifade eden İl Başkanı Kemikkıran, "İlk kez bu kadar heyecanlandım. Mezun olduğumuz günden bu yana geçen yıllar ne sevgimizi eksiltti ne de anıları… Bu akşam bir o kadar heyecanlı bir o kadar da duygusal anlar yaşadım teşekkür ediyorum Ayten öğretmenim. Hep böyle hayat dolu neşeli güleryüzlü kalın" dedi.

Editör: Fikret Capacı