AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Psikolog Alper Korkmaz, milletvekili aday adaylığı başvurusundan sonra çalışmalarına hızlı başladı.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Nevşehir Milletvekili Aday Adayı olan Psikolog Alper KorkmazNevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Nevşehir'in ilk Psikolog milletvekili a. adayı Alper Korkmaz, Nevşehir'in ve tüm ilçelerinin çözülmeyecek hiçbir sorununun olmadığını belirterek, Kapadokya'nın başkenti ve Anadolu'nun kadim kenti Nevşehir'in her şeyin en güzelini hak ettiğini vurguladı.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Psikolog Alper Korkmaz'a, aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundu ve çalışmalarında başarılar diledi.

Nevşehir Milletvekili a. adayı Psk. Alper Korkmaz'da, "Nevşehir'in el emini Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Savran'a misafirperverliğinden ve ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ve iyi dilek temennilerle sona erdi.

Psikolog Alper Korkmaz kimdir? 

Nevşehir’de doğdum. İlk, ortaokul ve liseyi Nevşehir’de okudum. Lisans eğitimimi Avrasya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümünde tamamladım. Lisans dönemimde bölümüm ile ilgili birçok eğitime katıldım. Lisansüstü eğitimime Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans alanında başladım. 2018 yılında Atlas Psikolojik Danışmanlık Merkezi’ni, 2019 yılında ise Kapadokya Psikoteknik Değerlendirme Merkezi’ni kurdum ve aktif olarak hizmet vermekteyim. Eğitimden ve öğrenmekten bir an bile vazgeçmeden devam etmekteyim.