İstanbul’da faaliyet gösteren Nevşehirli Bürokrat ve İş insanları Derneği (NEVBİAD) Başkanı Kazım Tekin ve Yönetim kurulu üyeleri Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'ı akşam yemeğinde ağırladı.

NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin Başkanlığında ve Yaşar Eroğlu ev sahipliğinde Bahçeşehir Sayfiye restaurantta düzenlenen proğrama Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan, Başsavcı vekili Murat Çağlak, Başsavcı vekili Necip Sarı, Bayram Sağlam, Muhittin Sağlam, Vejni Büyük, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı İSTGÜVEN A.Ş.'nin Genel Müdürü Ahmet Can Buğday, Doç.Dr. Serdar Bilgi, Yaşar Köybaşı, M.Alphan Namlı, Gaffar Demir, Serper Sılaoğlu, Oğuz Türkkan, Deprem Güçlendirme Derneği (DEGÜDER) Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Türkkan ile NEVBİAD Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen yemekli toplantıya ilişkin açıklamada bulunan NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, "NEVBİAD Yönetimi olarak Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran kardeşimizi misafir ettik. Nevşehir üzerine güzel sohbet oldu. Bizler NEVBİAD ailesi olarak her zaman, her şartta Devletimizin, Halkımızın ve memleketimiz Nevşehir'in hizmetindeyiz; her zaman olduğu gibi..." ifadelerinde bulundu.

İstanbul'daki hemşehrileriyle bir arada bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, "İstanbul'da Nevşehirlileri en güzel şekilde temsil eden ve bu manada önemli bir görev üstlenen NEVBİAD derneğine bu güzel ev sahipliği için teşekkür ediyorum" dedi.

Yemeğe onur konuğu olarak katılan Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, "NEVBİAD Başkanımız Sayın Kazım Tekin, Yönetim kurulu üyelerine ve ev sahipliği için değerli hayırsever hemşehrimiz Sayın Yaşar Eroğlu'na çok teşekkür ediyorum. Nevşehir üzerine keyifli bir sohbet oldu. İstişarelerde bulunduk." dedi.

Başkan Savran, NEVBİAD bünyesinde oluşturulan bu güçlü yapının İstanbul'da gerek idari olarak gerekse yatırımcı iş insanları ile belli güce ulaştığını görmekten dolayı yaşadığı mutluluğu dile getirdi.  

İşte Nevşehirli iş insanı Eroğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Eroğlu ev sahipliğinde NEVBİAD'ın düzenlediği yemek programından kareler;

FİBHABER.COM Nevşehir'in ilk ve en çok izlenen haber sitesi...

Nevşehir'in Bağımsız Güncel Haber www.fibhaber.com