BBP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Av Ahmet Bilgili, açıklamasında ;"Hayal ile hediye ile değil, yüreğimiz ile tertemiz geliyoruz" dedi...

BBP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Av Ahmet Bilgili, "Dur durak bilmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Senin derdin benim derdim sanayici kardeşim, Senin derdin benim derdim esnaf kardeşim. Biz bu şehre tepeden inip gelmedik. Ben ekmeğini sanayiden kazanmış bir babanın evladıyım. Elinizin yüzünüzün karası değil; Utanmak nedir bilmeyen, şehrimizin yüz karalarıdır sizi bu çıkmaza sokan. Haydi şimdi dur deme vakti! Haydi şimdi BİRLİK vakti! Bizlere göstermiş olduğunuz teveccühten ötürü teşekkürlerimi sunuyor, bol bereketli işler diliyorum. Biz size modern bir kent değil, yaşanılabilir bir şehir vadediyoruz!" dedi.

Başkan adayı Bilgili; "Bir aday düşünün, kimseden yardım almayan, milletin parasıyla millete siyaset yapmayan, helal siyaset yapan, kendi imkanlarıyla tırnaklarıyla kazıya kazıya bir yerlere gelmeye çalışan, arkasında zengin iş adamları olmayan ama birkaç inanmış insanlarla bir olup hakkı haykıran kısıtlı imkanlara rağmen hizmete talip olan Nevşehirin belediye başkanı değil, Nevşehire hizmetkar olmaya talip bir aday düşünün .

Vallahi billahi belediye başkanı olsada olmasada aldığı bütün oylar ona helaldir. Rabbim çıkmış olduğu bu yolda emeklerini boşa çıkarmasın. Şimdi soruyorum güçlünün yanındamısınız yoksa haklının, halkın, Nevşehirin öz evladının yanındamı? Devletin kasasını kendi kasası gibi kullananın mı yanındasınız yoksa milletin parasıyla millete siyaset, artistlik yapılmaz diyen insanın yanındamı? Birkaç zenginin menfaat uğruna destek verdiği insanlarınmı yanındasınız yoksa garibanın, mazlumun ve halkın hayır duasını alanınmı yanındasınız? Iyi düşün Nevşehir. 1 oy demek vebal demek, 1 oy demek kul hakkı demek. Rabbim bu yolda yardımcınız olsun..." dedi. 

#ÖZÜMÜZMİLLET
#SÖZÜMÜZHİZMET