Büyük Birlik Partisi (BBP) Nevşehir İl Genel Meclis Üyesi 1. sıra adayı Mustafa Batmaz, "Çok kıymetli hemşehrilerim; Yapmış olduğumuz istişareler sonucunda, İlimiz Nevşehir'de yapıcı muhalefetin eksikliği ve iktidarın nimetlerinin başta şehrimize ve köylerimize adil bir şekilde getirilemesi adına bu yola çıkmış bulunuyorum. Bu sebeplerle sizlerden gelen yoğun istek ve taleplerin sonucunda çok sevdiğimiz Nevşehir'imize yine davasına inandığım ve gönül verdiğim Büyük Birlik Partisi çatısı altında ilçe, köy, mahalle ayırt etmeden hizmet edebilmek adına Nevşehir İl Genel Meclis Üyesi Adayı olmuş bulunmaktayım.

Öncelikle Sayın Genel Başkanımıza ve Genel Merkez yöneticilerimize beni kadim şehir Nevşehir'e İl Genel Meclis Üyesi adayı olarak uygun gördükleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Rahmetli Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 99 dava arkadaşının 29 Ocak 1993' te kurduğu ve genel başkanımız sayın Mustafa Destici’nin öncülüğünde genel merkez, İl ve ilçe yönetimleri, delege, üye ve gönüldaşlarımızla ilk gün ki heyecan ve fedekarlıklarla bu günlere getirilen Büyük Birlik Partimizin, Ülkemizin ve tüm insanlığın ihtiyacı olan “Nizam-ı Alem Ülkü’sü” çerçevesindeki mücadelesini bir anlamda Nevşehir'imizi 31 Mart'taki Yerel seçimlerde taçlandırmak ve şehrimize adil, tüm köylerimize eşit  ve güzel hizmetler sağlamak adına bende varım diyerek bu yola çıkmış bulunuyorum. Rabbim utandırmasın inşallah.” dedi.

İl Genel Meclis Üyesi adayı Mustafa Batmaz, "Zamanı gelmiş bir fikrin karşısında hiçbir güç duramaz. Zamanı gelmiş fikir “Yeni dünya düzeni” karşısında Ahlak, Adalet ve İnsanca yaşamı hedefleyen “Nizam-ı Alem’dir” Büyük Birlik, sadece bir parti, karşı duruş ya da bir tepki hareketi değil, kendi felsefesi, fikri, ideolojik sistematiği olan özgün bir medeniyet projesinin adıdır. Milliyetçilikle bezenmiş, muhafazakarlıkla desteklenmiş, demokrasi ile taçlanmış ve hukukla hemhal olmuş ideal bir siyaset olarak; “Türk-İslam Ülküsü” nün tüm insanlığa ümit olması en büyük hayalimiz ve siyasi iddiamızdır. Bu onurlu yolda, bu kutsal davada tüm Nevşehirli hemşehrilerimizin dua ve desteklerini bekliyor, 31 Mart Yerel seçimlerinin başta Ülkemize ve tüm şehrimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah 'tan niyaz ederim” dedi.

İl Genel Meclis üyesi adayı Batmaz; "Sizlerden Nevşehir sevdalısı bir evladınız, bir kardeşiniz olarak Nevşehir halkına ve tüm köylerimize hizmet etmek için çıktığımız bu kutlu yolda desteklerinize talibim. Rabbim bizleri sizlere mahcup etmesin, Hayırlara vesile olsun inşallah” dedi.