Büyük Birlik Partisi (BBP) Nevşehir 1. SIRA Milletvekili adayı Ramazan Kalkan,   14 Mayıs Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları çerçevesinde esnafları  ziyaret etti.

"Bize birlik yetmez bize Büyük Birlik lazım" diyen Milletvekili adayı Kalkan, ziyaretlerinde, ‘’Seçim çalışmalarımızdaki hedefimiz, Cumhurbaşkanımızın kazanması ve güzide ilimiz Nevşehir'den milletvekili çıkartarak kentimiz insanının sesi olmak’’ dedi.

BBP Milletvekili adayı Kalkan: 'Geleceğine sahip çık Nevşehir!'


Kalkan; "Terörü destekleyen ve sözcülüğünü yapanların hiç bir zaman yanında olmadık olmayacağız" dedi.

Kalkan burada yaptığı konuşmasında; ”Önümüzde tarihi bir seçim var. Bu seçimde halkımız ya Cumhur İttifakı’nı oylayacak ya da diğerlerini. Ya dik duran Türkiye’yi ya da İMF’ten borç almak isteyen zihniyeti. Ya milli savunma sanayimize devamı ya da ithal edilecek savunma gücünü. Bizler inanıyoruz ki Türk Milleti en doğru kararı verecektir.  Bir kez daha Cumhur İttifakı diyecektir.


Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ilk turda sizlerin oyları ile seçilecektir. Büyük Birlik Partisi de grup kurarak Gazi Meclisimiz de teslim edilecektir. Gayret bizden takdir Yüce Allah’ın” dedi.


Büyük Birlik Partisi Nevşehir  Milletvekili adayı Ramazan Kalkan; "Birlikte rahmet vardır, ayrılıkta azap, güçlük, sorunlar vardır. 14 Mayıs'ta Geleceğine sahip çık Nevşehir! Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan, Milletvekilliği seçimlerinde de Büyük Birlik Partisine desteklerinizi bekliyoruz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın" dedi.