Sıcak geçen görüşmede Dernek Başkanı Nevzat Kurnaz şunları söyledi ;

Nevşehirlinin kalbinde Bekir Ödemiş’in parti gözetmeksizin özel bir yeri vardır. Onu Nevşehir’de çok özlüyoruz, bizler için Bekir Ödemiş’in yeri ayrıdır. Nevşehir’in siyasi kimliği dendiğinde akla ilk gelen isimdir Bekir Ödemiş’dir. Çankaya’ya da bu kadar tecrübeli, sevilen bir hemşerimizin Başkan olması bize gurur verecektir.

Bekir Ödemiş ise şunları söyledi ; Ankara’da Nevşehirli hemşerilerimiz çok olmasına rağmen siyasi temsilde yerleri az. Nevşehirli hemşerilerim değişen koşullara daha çabuk adapte olabilirlerse, siyasi temsilleri de hızla artacaktır. UNESCO’nun 1985’de dünya mirası listesine aldığı Kapadokya’nın günümüzde ayrı bir yerde olması gerekirken hak ettiği ilgiyi göremediğini düşünüyorum.

Son olarak Çankaya’da ki projelerinden de bahseden Ödemiş ;  Cebeci hastaneler bölgesine Hasta Konuk Evi yapacağız. Hastalık gibi olağanüstü durumlarda, hasta ve yakınlarının neler yaşadığına tanık oluyoruz. Ne gibi zorluklarla karşılaştıklarını bizzat biliyorum. Hasta ve yakınlarının rahat edebileceği, ihtiyaçlarını karşılayan Konuk Evi projemizi Çankaya Belediye Başkanı olduğum takdirde bu bölgede hayata geçireceğiz, dedi.