Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, ön yüzünde  Nevşehir Külliyesi’nin fotoğrafı ile birlikte Ramazan ayı süresince ezan vakitlerinin belirtildiği İmsakiyenin arka yüzünde halka  hitap etti.
NEVŞEHİRLİLERE HİZMET ETMEK BENİM İÇİN BİR ONURDUR
Vatandaşlara kendisine karşı gösterilen yakın ilgi ve desteğe teşekkür eden Belediye Başkanı Seçen, mektubunda daha sonra şunları ifade ediyor: “ Saygıdeğer Hemşehrilerim,Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, AK Parti’nin yetkili kurul ve organlarının değerlendirmeleri sonucunda, şahsım belediye başkanı adayı olarak gösterildi. Belediye meclis üyesi kardeşlerimin de teveccühleri ile Nevşehir Belediye Başkanı seçildim. Bu benim için bir onurdur. Şahsım olarak kendilerine teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.Belediyemize gelerek tebriklerini ve başarı dileklerini ileten kamu kurum ve kuruluşlarının değerli yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, çeşitli meslek gruplarından esnaf kardeşlerim ve siz çok kıymetli hemşehrilerim; hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun.Nevşehir’imiz; tarih ve doğanın bütünleştiği, coğrafi güzellikleri ile insanı büyüleyen, çok farklı ve kadim bir şehir. Nevşehir’de yaşamak, Nevşehirlilere hizmet etmek, benim için bir onurdur. Tarihiyle, kültürüyle, insanıyla eşsiz bir şehir olan güzel Nevşehir’imizde hep birlikte yaşıyoruz.” 
BEKLENTİ VE İHTİYAÇLARA KARŞILIK VERECEK HİZMET ÜRETECEĞİZ
“Hemşehrilerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek hizmetleri gerçekleştirmek adına bütün enerjimle mesai harcayacağım” diyen Seçen “ Nevşehir’in güzide insanları, sizler için ne yapsak azdır. Şehrimize hizmet etmeye siz kıymetli hemşehrilerimle istişare içerisinde devam etmeyi ve Nevşehir’imiz için en iyisini yapmayıumuyorum.Büyük bir turizm cennetinde olan şehrimizde yaşayan her bir vatandaşımızın daha iyi şartlarda yaşaması için elimden geleni yapacağım. Her zaman bu temel düşüncenin bilinciyle, siz kıymetli hemşehrilerimin tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek hizmetleri gerçekleştirmek adına bütün enerjimle mesai harcayacağım. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki görev sürem içerisinde de, sizlerin beklenti ve ihtiyaçlarına karşılık verecek hizmetler ortaya koymaya devam edeceğim. ”şeklinde değerlendirmede bulunuyor.
HALKIMIZIN ÖNERİ VE  TALEPLERİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, mektubunda ortak akılla ve dayanışma içerisinde Nevşehir’e büyük hizmetler yapacaklarını dile getirerek “Nevşehir’imizi daha güzel yarınlara taşıyabilmek için sizden gelecek öneriler ile talep ve beklentileriniz çok önemli.  İnanıyorum ki, değerli önerileriniz ile size vereceğimiz hizmetler daha verimli ve güzel olacaktır. Yapacağımız esnaf ziyaretlerinde ve halk günlerinde tüm soru ve görüşlerinizi bildirmenizi istirham ediyorum. Bana ve belediyemize ayrıca sosyal medya hesaplarımızdan da ulaşabilirsiniz. Unutmayın şahsınızdan gelecek talep ve öneriler titizlikle değerlendirilecektir.
Ne kadar zor ve sorumluluk gerektiren bir görevle onurlandırıldığımın bilincindeyim. Ortak akılla, dayanışma içerisinde, belediyedeki bütün personel arkadaşlarımla Nevşehir’e büyük hizmetler yapacağız. Mevcuttaki projelerimiz, imkanlarımız doğrultusunda devam edecektir. Bu azim ve kararlılık içerisinde siz değerli vatandaşlarımızın da destekleri ile kaynaklarımızı maksimum verimlilikle kullanarak, daha da güzel çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz.”
HALKIMIZIN GÖNLÜNÜ KAZANMAK BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
Mektubun son bölümünde makamların kendilerine şeref vermesine karşın, en önemli olan şeyin halkın gönüllerini kazanabilmek olduğunun altını çizen Seçen ,mektubunu şöyle tamamlıyor : “Bu makamlar bizlere şeref verir, ama en önemlisi siz değerli halkımızın gönüllerini kazanabilmek. Belediyemizde görev  yapan tüm ekip arkadaşlarımla sizlerin teveccühünü ve güvenini kazanmak için her türlü çabayı sarf edeceğime emin olabilirsiniz. Rabbim bizlere hayırlı hizmetler yapmayı ve hayır dualarınızı almayı nasip etsin.Bu duygu ve düşüncelerle; çalışmalarımızın Nevşehir’imize ve siz kıymetli hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyor, görüş ve talepleriniz için şimdiden sizlere teşekkür ediyorum… “Belediyemizin kapısı sizlere her zaman açık, gelin Nevşehir’i birlikte yönetelim.”