AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Mustafa Yanar, 14 Mayıs seçimleri kapsamında Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran ile birlikte Aksaray yolu üzerin deki petrol istasyonları, esnafları, organize sanayini ve Nevşehir devlet hastanesini ziyaret etti.

Vatandaşlardan büyük ilgi gören Yanar, gece gündüz sahada olacaklarını belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Türkiye’de eğitimden ulaşıma, yerli ve milli sanayi hamlesinden sağlığa büyük işlere imza atıldığını ifade ederek “Bu kazanımların korunması ve “Türkiye Yüzyılı” vizyonunu doğrultusunda yeni hedeflere ulaşılması adına milletimizden destek istiyoruz.

Teşkilat mensuplarımız ve belediye başkanlarımızla birlikte 14 Mayıs’a kadar gece gündüz sahada olmaya devam edeceğiz. Allah’ın izni milletimizin de teveccühü ile hem Cumhurbaşkanlığında hem milletvekilliğinde bir kez daha zafere ulaşacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

“Ben Doğuştan Tayyipçiyim”

Geçtiğimiz günlerde Nevşehir Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret eden milletvekili adayı Mustafa Rauf Yanar bir hasta yakının “Biz doğuştan Tayyipçiyiz. Kurban olurum size ben. Ben anlatsam Tayyip olmasa biz öldük bittik. Ben bütün gençlere böyle anlatıyorum. Ben her zaman haberlerini dinlerim. Şahlı, merhametli kuzum Allah’ına kurban olayım. Allah Tayyibi başımızdan eksik etmesin. ” ifadesinden dolayı çok mutlu oldu ve yaptığı açıklamada “Bu dualara mazhar olmak için daha çok çalışacağız. Daha azimle çalışacağız inşallah” dedi. Hastane servislerinde yatan diğer hastaları ziyaret eden Milletvekili adayı Yanar, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdiğini belirterek hasta ve hasta yakınlarıyla tek tek ilgilenerek şifa diledi.