Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Nevşehir İl Temsilciliği Başkanı Afrin Gazisi Zeki Didinmez ve Nevşehir Vatan Sevdalıları Derneği Başkanı Gazi İhsan Biçkin, Nevşehir Rehberler Odası (NERO) Başkanı Özay Onur'u ziyaret etti.

Didinmez ve Biçkin ziyarette, Depremde hayatını kaybeden Nevşehirli rehberler başta olmak üzere tüm rehberler adına NERO başkanı Özay Onur'a taziye dileklerini ilettiler.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Turist Rehberleri Odası (NERO) Başkanı Özay Onur, KAHRAMANMARAŞ'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen depremin vurduğu Adıyaman'a Turist Rehberleri Birliği (TUREB) grubuyla eğitim turuna giden Odamız üyesi 5 meslek şehidimiz, meslektaşlarımız ve meslek adaylarımızı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Bu nazik ziyaretleriniz için sizlere teşekkür ediyor, Bu vesile ile, Depremde hayatlarını kaybeden meslektaşlarımıza ve tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet kalanlara sabır ve başsağlığı dilerim. Acımız gerçekten çok büyük. " ifadelerine yer verdi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle yıkılan Adıyaman’daki Grand İsias Hotel’de hayatlarını kaybeden Ortahisarlı Emin Uysun (30) , Ürgüplü Aykut Bulut (29) , Uçhisarlı Turgut Mustafa Yedek , Uçhisarlı Ethem Yedek (29) ve Nevşehirli Sefa Veysel Yaşar hayatlarını kaybetmişlerdi.