AK Parti Genel Başkanvekili ve Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen, proğramda "TEKNOFEST Kuşağı" olarak adlandırılan gençlerle buluşan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, Gençlere her zaman güvenen, büyük değer ve önem veren Cumhurbaşkanımız Sayın 'Erdoğan'dan sizlere selam getirdim' dedi.

Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkenin faydası için gece gündüz demeden çalıştığını, bakanlığı döneminde de gece yarılarında, uykudayken kendisini arayarak yapılan çalışmaların durumunu sorduğunu anlattı.

Seçimlere kısa bir süre kaldığını ifade eden Yıldırım, ""TEKNOFEST Kuşağı" bu gençlik, 14 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı muştusunu sadece 9'lu koalisyona değil, 7 düvele ilan edecek gençliktir." dedi.

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerin Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli olduğuna vurgu yapan Yıldırım, "Şimdi bazıları der ki 'yahu Tayyip Bey tamam da, biz gözümüzü açtık, büyüdük hala Recep Tayyip Erdoğan.' Başkası geldi de biz niye geldin mi dedik? İşinizi layıkıyla yaparsanız vatandaşların derdiyle dertlenirseniz, sorunlarını, torunlara bırakmazsanız, yolları bölerseniz, gönülleri birleştirirseniz, hayatları birleştirirseniz, hava yolunu halkın yolu yaparsınız, internette, 3G, 4,5G teknolojileriyle vatandaşı buluşturursanız, gençleri buluşturursanız... O zaman elbette her seçimde durmak yok, yola devam dersiniz."

Kılıçdaroğlu’nu destekleyen yedi partinin ülkeyi çıkmaza sokmak için pazarlık yaptığını belirten Yıldırım, “Yerli ve milli insansız hava uçaklarımızı üreten bu milletin asıl evlatlarını kenara koyup, dış istihbarat servislerine çalışanlara bu ülkenin anahtarını teslim etmek istiyorlar. Millet bu oyunu da bozacak inşallah” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde dünyanın en büyük havalimanının Türkiye'mize kazandırıldığını yine Yavuz Sultan Selim, Osmangazi ve Çanakkale köprüleri, otoyollar, tüneller, şehir hastaneleri ile hızlı tren ağlarının da hayata geçirildiğini ifade eden Yıldırım, Yeni Türkiye Yüzyılına bizler hazırız, yarınımız geleceğimiz siz gençlerde hazırmısınız diye sordu.

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı; "Bugün şehrimizde son Başbakanımız AK Parti Genel Başkanvekilimiz, Türk Devlet Teşkilatı Aksakallar Heyeti Başkanı fahri hemşerimiz Sayın Binali Yıldırım Beyefendi'yi ağırladık. Z kuşağı söylentisinin bir algı operasyonu olduğunu, asıl nesilin; Asımın nesli ve Teknofest kuşağı olduğunu gösterdik. İMANLI, İNANÇLI ve BİLİNÇLİ gençler olarak milletimiz ve ümmetimiz için çalışacağız. 14 Mayıs'ta tüm genç kardeşlerimizi Türkiye Yüzyılı için desteklerini bekliyoruz" dedi.

Soru cevap bölümünün ardından gençlerle birlikte hayıra fotoğraf çektiren Binali Yıldırım, daha sonra kentten ayrıldı.