NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Atilla Oğuz Boyalı ve Nevşehir İ. Şevki Atasagun Devlet Hastanesi Yöneticisi ve aynı zamanda Tabipler odası başkanı Dr. Hakan Serçe Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğini ziyaret etti.

GÖR-BİR Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran tarafından karşılanan Genel Sekreter Boyalı ve Tabipler Odası Başkanı Serçe, bir süre ilimiz genelinde sağlık kuruluşlarında yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler verirken, Görmeyenler kültür ve birleşme derneği yönetimi de dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, ziyaretlerinden dolayı Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Atilla Oğuz Boyalı ve Nevşehir İ. Şevki Atasagun Devlet Hastanesi Yöneticisi ve aynı zamanda Tabipler odası başkanı Dr. Hakan Serçe’ye teşekkür ederken, dernek faaliyetlerine gösterdikleri yakın ilgi ve destekten dolayı da tüm dernek üyeleri adına memnuniyetlerini dile getirdi.