31 Mart Yerel seçimlere artık sayılı günler kala seçmenlere seslenen Bağımsız Türkiye Partisi Nevşehir Belediye Başkan adayı Dr. Işıl Özdemir, "Gelin bu seçimde sizlerin de desteğiyle bu düzeni değiştirelim. Bu gidişe dur, diyelim." çağrısında bulundu.

BU DÜZENİ DEĞİŞTIRECEĞİZ

Bağımsız Türkiye Partisi Nevşehir Belediye Başkan adayı Dr. Işıl Özdemir yaptığı açıklamasında; "Asla değişmezmiş gibi milletin önüne konan ve bir korku imparatorluğu ile millete dayatılan bu düzeni değiştireceğiz. Milletimiz birkaç parti arasına sıkıştırılmış bir siyasete mahkum edilmek isteniyor. Oysa liyakatli,  milletine hizmet etmek isteyen pek çok arkadaşımız var. Yeni  fikirlerin önünün açılması gerekiyor. Gelin bu seçimde sizlerin de desteğiyle bu düzeni değiştirelim. Bu gidişe dur, diyelim." dedi.

"Nevşehir için biz hazırız, sadece bir oy eksiğiz"

BTP Başkan adayı Özdemir; "Ben Nevşehir' in yetiştirdiği ve memleketine sevdalı bir insan olarak memleketime hizmet etmek istiyorum. Merhum genel başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş'ın  milli ekonomi modeli ile Atatürk 'ün izinde milli projelerle Nevsehir'i üreten bir şehir, kendi kendine yeten, mutlu bir şehir haline getirebiliriz. Değişim isteyen tüm hemşehrilerimin oyuna talibim. Nevşehir için biz hazırız, sadece bir oy eksiğiz. Sen varsan her şey tamam." ifadelerinde bulundu.