Nevşehir'in her köşesini karış karış gezen BBP Nevşehir Milletvekili Adayı Ramazan Kalkan, Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı ve Büyük Birlik Partisi’ne destek istiyor. Her gün yüzlerce kişi ile yüz yüze görüştüklerini söyleyen Kalkan, vatandaşın Cumhur İttifakı’na güveninin tam olduğunu söyledi.

İlçe ziyaretleri kapsamında Gülşehir ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Kalkan, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye tarihinin en kritik seçimi olduğunu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk turda yeniden seçeceklerini söyledi.

Nevşehir'de her yerdeyiz...

Büyük Birlik Partisi olarak Nevşehir'in her köşesini karış karı gezdiklerini ve her gün yüzlerce seçmen ile yüz yüze görüştüklerini dile getiren BBP Nevşehir Milletvekili Adayı Ramazan Kalkan, sahada gördükleri ilgiden son derece memnun olduklarını söyledi.

Cumhur İttifakı’nın yeri ve milli politikalarının, milli savunma başta olmak üzere yapılan yatırımlarının vatandaştan ciddi teveccüh gördüğünü ifade eden Kalkan, “Elini sıktığımız, derdini dinlediğimiz vatandaşlarımız bize sürekli daha fazla çalışmamızı salık veriyor” dedi.

14 Mayıs da sandıklarda GÜLLER açacak ...

Şimdi de hedefimiz şehrimizde ilk kez Büyük Birlik Partisinden en az bir milletvekili alarak şehrimize hizmet etmek ve Büyük Birlik Partisi’ni meclis çok güçlü bir şekilde temsil etmek istiyoruz. Nevşehirli vatandaşlarımıza buradan çağrı da bulunmak istiyorum. Büyük Birlik Partisi Cumhur ittifakı içeresinde baraj sorunu olmadan bir seçime katılıyor. Bu nedenle Milletvekili pusulasında oylarını Büyük Birliğe, Cumhurbaşkanlığı pusulasında ise Cumhurbaşkanımızı tercih etmelerini temenni ediyoruz. Rabbim bizlere şehrimize ve vatanımıza hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. İnşallah bu seçimde sandıkta güller açacak. Nevşehir'imizin yüzü gülecek. Son olarak ziyaretlerimiz süresince saygı değer Nevşehir halkımıza bize göstermiş olduğu teveccühten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum”. dedi.