Çakıllı Köyü Derneği Başkanı Ramazan Poyraz, 4. Kez güven tazeledi. 4.kez dernek başkanı seçilen Poyraz, “Çakıllı köyümüzün sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

İstanbul, Yenibosna'da bulunan Nevşehir İli Derinkuyu İlçesi Çakıllı Köyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 14. olağan genel kurulunu dernek merkezinde yaptı.

Çakıllı Köyü Dernek Merkezinde yapılan Genel Kurul Şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. İlk olarak Divan Başkanı ve Katip üyeler seçildi. Divan Başkanlığına Hüseyin Dalcı, Katip üyeliklerine Halit Poyraz ve Orhan Demir seçildi.

Tek listeyle yapılan ve 252 üyenin katıldığı kongrede Ramazan Poyraz oybiriğiyle yeniden Başkan seçilerek, üst üste dördüncü defa Çakıllı Köyünün Dernek Başkanlığı görevine seçildi ve genel kurul tarafından liste ibraz edildi.

4.'cü kez Başkan seçilen Ramazan Poyraz, yeni dönemde de Çakıllı Köyümüz için çalışmalarımızı devam ettireceğiz diyerek katılım sağlayan tüm üyelere teşekkür etti.

Yönetim Asil

1-Ramazan Poyraz

2-Ercan Dalcı

3-Orhan Gümüş

4-Tahsin Gümüş

5-Müslüm Çifçibaşı

6-Tuncay Poyraz

7-Serdar Gümüş

8- Saim Ertaş

Denetim Kurulu Asıl

1- Yakup Dalcı

2- Ali Gümüş

3- Kenan Demir

Yönetim Yedek

1- İdris Dalcı

2- Nevzat Ertaş

3- Менмet Altun

4- Hikmet Ertaş

5- Feridun Çifcibaşı

6- Ali Gümüş

7- Yahya Poyraz

8- Halil Çördük

Denetim Kurulu Yedek

1- Yılmaz Altun

2- Zayim Demir

3- Nevzat Dalcı

dan oluşan liste oy birliğiyle seçildi.

Yeni yönetim adına Ramazan Poyraz söz alarak genel kurula üyelere göstermiş olduğu tercihten dolayı teşekkür etti.

Dilek ve temennilerden sonra gündem maddeleri tamamlandığından Divan başkanlığınca Olağan Genel Kurul toplantısı sona erdi.

FİB Haber Merkezi olarak yapılan Genel kurulda güven tazeleyerek yeniden 4.'cü kez Çakıllı köyü derneği Başkanlığına seçilen Ramazan Poyraz'ı tebrik ediyoruz.