AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, 31 Mart yerel seçim çalışmaları yapmak üzere İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekili Süleyman Özgün, İl Genel Meclis Adaları ve teşkilat üyeleri ile Gülşehir ve Avanos’a ziyaret gerçekleştirdi.

İlk durak olan Gülşehir’de seçim ofisinin açılışına katılan Milletvekili Çalışkan, açılışın ardından vatandaşlarla selamlaştı. Açılış sonrası çoşkulu kalabalığa seslenen Milletvekili Çalışkan, “Çok konuşan değil çok çalışan seçimi kazanır” diyerek seçimi kazanacak kadroların Gülşehir’de mevcut olduğunu vurguladı. Milletvekili Çalışkan, konuşmalarını AK Parti Gülşehir Belediye Başkanı ve Adayı Fatih Çifçi’yi Gülşehir’e emanet ederek tamamladı. 

Gülşehir’den sonra ikinci durağı olan Avanos’la çalışmalarına devam eden ekip,  Avanos’ta esnaf ziyareti yaparak AK Parti Avanos Belediye Başkan Adayı Ömer Önal’a oy istedi. Avanos esnafıyla samimi sohbetler gerçekleştiren Çalışkan Avanos’un çok zengin bir kültürel yapısı olduğunu ve Ömer Başkan’ın bu kültürel yapıya en uygun aday olduğunu söyledi.