Nevşehir'in en köklü iki caddesi olan Gazhane Caddesi ve Nar Caddesi esnafları düzenledikleri etkinlikler ve yaptıkları kampanyalarla 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde müşterilerine Annelerine hediye alabilmeleri için çok sayıda alternatif sundular.
Nevşehir Nar Caddesi üzerinde yer alan Platform ve Adnan Pabuç Sarayı ayakkabı ve çanta çeşitlerinde anneler gününe özel indirimler ve kampanyalar düzenledi. Yine Nar Caddesi Üzerinde hizmet veren Nevşehir Giyim Dünyası da Ürünlerinde indirimler ve çeşitli kampanyalar yaparak evlatların annelerine hediye alabilmeleri için yardımcı oldular.
Diğer yandan 7 Mart Cumartesi günü görkemli bir açılışla hizmete başlayan Yumurcak AVM de Gazhane Caddesine yeni bir heyecan ve hareket getirdi.