Nevşehir Belediyespor ligin 20. haftasında 18 Şubat Pazar günü deplasmanda saat:14.00'te İStanbul Çatalca İzzettin Stadyumunda Çatalcaspor ile oynayacak.

Teknik Direktör Halim Karaköse ile ilk sınav

Nevşehir Belediyespor hafta sonu oynayacağı Çatalcaspor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde Teknik Direktör Halim Karaköse gözetiminde yapmış olduğu antrenmanla devam ediyor. Günün ilk antrenmanını salon çalışmalarıyla tamamlayan temsilcimiz hafta sonu Pazar günü oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Cuma gününe kadar sürdürecek. Karşılaşmayı Kayseri Bölgesi'nden Ramazan Haymana yönetecek. Nevşehir Belediyespor'da menisküs ameliyatı geçiren Mehmet Nur Aslan kadroda yer alamayacak.

Nevşehir Belediyespor telafisi olmayan maçlara çıkıyor

Ara transfer döneminde yaptığı transferlerle takımını güçlendiren Nevşehir Belediyespor'da herşey 3 puan için. Yeni Teknik direktör Halim Karaköse; "Çatalcaspor maçını kusursuz oyun ve skor ile bitirmek zorunda olduğumuzu biliyoruz. Bu doğrultuda hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. 3 Puandan öte olarak gördüğümüz bu önemli karşılaşmada oyuncularıma güveniyorum." dedi.

Ligin ilk yarısında Gazi stadında oynanan maç 0-0 tamamlanmıştı.

Nevşehir Belediyespor 18 maçta aldığı 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 10 mağlubiyet ile topladığı 16 puanla 12. sırada yer alıyor. Çatalcaspor ise, 17 maçta aldığı 2 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile 15 puanla 14. sırada yer alıyor.

 Çatalcaspor -Nevşehir Belediye Spor

Yer: Çatalca İzzettin Stadyumu - İstanbul

Tarih: 18.02.2024

Saat: 14:00

HAKEMLER:

Ramazan Haymana (Hakem)

Erkan Kırçıl (1. Yardımcı Hakem)

Baran Can Durmuş(2. Yardımcı Hakem)

Onur Aydoğan(Dördüncü Hakem)

Atıf Eynallı(Gözlemci)

Hakan Baş(Temsilci)

Ahmet Aktaş(Temsilci)