Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir İl Başkanı Bülent Yumuş, Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce, CHP Derinkuyu İlçe Başkanı Soner Barut ve ilçe yönetimi, CHP İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Yükeri ile belediye meclis üyeleri gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi.
Derinkuyu’da yapılan toplantıda, ilçede bugüne kadar hayata geçirilen çalışmalar kapsamlı şekilde değerlendirilirken, önümüzdeki dönemde planlanan projeler üzerine de görüş alışverişinde bulunuldu.
Yapılan Hizmetler Değerlendirildi
Toplantıda, belediye tarafından ilçede gerçekleştirilen altyapı, çevre düzenlemesi, sosyal ve kültürel projeler ele alındı. Devam eden çalışmaların son durumu hakkında bilgi paylaşımı yapılırken, vatandaşlardan gelen talepler ve geri bildirimler de gündeme taşındı.
İl Başkanı Bülent Yumuş’un, yerel yönetim çalışmalarının önemine vurgu yaparak, parti teşkilatlarının uyum içinde çalışmasının hizmet kalitesini artıracağını ifade ettiği öğrenildi.
Yeni Dönem Projeleri Masada
Toplantının önemli gündem başlıklarından biri de önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler oldu. İlçenin ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan çalışmaların planlaması, öncelik sıralaması ve uygulanma takvimi üzerine istişarelerde bulunuldu.
Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce’nin, ilçeye değer katacak projeler üzerinde titizlikle çalıştıklarını belirterek, ortak akıl ve istişare kültürüyle hareket etmeye devam edeceklerini ifade ettiği belirtildi.
“Birlik ve Koordinasyon” Vurgusu
Toplantıda, parti teşkilatları ile yerel yönetim temsilcileri arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesi gerektiği vurgulandı. İlçe ve il düzeyinde sürdürülen çalışmaların uyum içerisinde devam etmesinin, hizmetlerin daha hızlı ve etkin şekilde hayata geçirilmesine katkı sağlayacağı ifade edildi.
Gerçekleştirilen toplantının, Derinkuyu’nun gelişimi ve planlanan projelerin değerlendirilmesi açısından verimli geçtiği bildirildi.





