Bülent Tekiner’i Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne göndermeye hazırlanan Cumhuriyet Halk Partili kadınlar Nevşehir’in köylerini gece gündüz demeden ziyaret ederek, destek istiyorlar.

Geçtiğimiz gün Derinkuyu ve şehir merkezinde çalışma yapan CHP Kadın Kolları üyeleri Ürgüp’te Sarıhıdır ve Sofular köyünde seçim çalışması yaptılar. Gecenin ilerleyen saatine rağmen kapı kapı dolaşarak CHP’nin kadın ve aile politikasını anlatan CHP’liler, Nevşehir ve kadınların sesinin Ankara’da daha gür duyulması için adayları Bülent Tekiner’e oy istediler.


EVİN REİSİ KADINLAR OLACAK


Misafir oldukları evlerde tarım sektörü, ev hizmetleri, evden çalışma gibi ağırlıklı olarak kadınların çalıştığı alanları kayıtlı hale getireceklerini anlatan CHP’liler, aile sigortası ödemelerinin de sadece kadınlara yapılacağını ve bu sayede evin reisi konumuna gelen kadınların toplum içinde sosyal bakımdan daha güçlü konuma geleceklerini anlattılar. 

1. Sıra Milletvekili adayı Bülent Tekiner’in kız kardeşi Aylin Tekiner’in de katıldığı seçim çalışmasının ardından kadınlar hep birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdiler.