Adem Damar AK Parti Acıgöl İlçe Teşkilat Başkanlığı görevinden 2024 yerel yönetimler seçimlerinde AK Parti Acıgöl Belediye Başkan Aday Adayı olmak için istifa ettiğini açıkladı.

Saygıdeğer hemşehrilerim, Kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı, birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan AK Parti, Türkiye'nin siyaset sahnesinde önemli bir değişimin ve dönüşümün sembolü olmuştur. Partimizin temel değerleri olan adalet, özgürlük, demokrasi ve milli birlik ruhu, Türkiye'nin güçlü bir şekilde ilerlemesi için temel bir direksiyon görevi üstlenmiştir. Toplumumuzun her kesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlik olarak gören partimiz, ülkemizin her bir köşesinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir.

Böylesine büyük bir siyasi oluşumun içerisinde yer alarak sizlerin teveccühü ve desteğiyle çalışmaktan onur duyduğum AK Parti Acıgöl İlçe Teşkilat Başkanlığı görevimden 2024 yerel yönetimler seçimlerinde AK Parti Acıgöl Belediye Başkan A.Adayı olmak için istifa ediyorum.

Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Teşkilat mensuplarımıza ve tüm hemşehrilerime  teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.