Nevşehir Kadın Derneği (NEVKAD) Başkanı, Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği Başkanı, AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Makbule Atlı, Nevşehir Öğretmenevinde konaklayan depremzedeleri ziyaret etti.  

Ziyaretin anısına depremzedelere kitap hediye eden Atlı, Nevşehir Öğretmenevi Müdürümüz Sayın Fatih Çelik'i ve burada konaklayan depremzede ailelerimizi ziyaret ettik.  

Öncelikle depremzede ailelerimizin faydalanması üzerine kitap bağışında bulunduk. Bağışladığımız kitaplar Öğretmenevimizin kütüphanesine konulacak. Daha fazla kitap severin bu eserlerden yararlanmasını amaçladık. Depremzedelerle sohbetimizde Sivil Toplum Kuruluşu olarak her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olduğumuzu belirterek kendilerine geçmiş olsun, başınız sağ olsun temennilerimizi de ulaştırdık. Rabbim milletimize bir kez daha böylesine acı günleri göstermesin inşallah. Misafirperverliklerinden ötürü Öğretmenevi Müdürümüz Sayın Fatih Çelik'e, öğretmenevi çalışanlarımıza ve depremzede ailelerimize teşekkür ediyorum" dedi