Derinkuyu Belediyesi, bu yıl ilçede ikamet eden ve eğitim gören tüm gençlerin Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) sınav ücretlerini de karşılama kararı aldı.

ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, gençlerin yanında olmayı sürdürdüklerini vurgulayarak, gençleri geleceğe hazırlayacak her türlü projenin içinde olduklarını söyledi.

“Genç kardeşlerim. Sınav ücretleriniz bizden, azim ve çalışmak sizden. İlçemizde eğitim gören öğrenci gençlerimizin, Yükseköğrenim (YKS) ücretlerini karşılıyoruz.” diyerek müjdeyi veren Başkan Aksoy, öğrencilere şimdiden girecekleri sınavlarda başarılar diledi.

EĞİTİME TAM DESTEK

Başkan Bülent Aksoy, “ 2023 yılında TYT-AYT-YDT sınavlarına girecek lise öğrencilerinin sınav ücretleri Belediyemiz tarafından karşılanacak. Derinkuyu Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan kardeşlerimizin yanındayız, onları her zaman destekliyoruz. Eğitim hayatınızda sizlerin yanında olmaya, sosyal destek paketlerimizi eğitim alanında çeşitlendirip istifadenize sunmaya devam ediyoruz. Derinkuyu Belediyesi olarak eğitim hayatınızın her aşamasında öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.