Derinkuyu Milli Eğitim Müdürü Necati Turgut Eğitim Uzmanı olarak atandı

Nevşehir’in Derinkuyu  ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini  sürdüren Necati Turgut, 'Eğitim Uzmanı' olarak atandı.

10 Ağustos 2009 tarihinde Derinkuyu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne asaleten atanan  Necati Turgut; “5 yıllık süre içerisinde isteyerek geldiğim ve severek çalıştığım Derinkuyu’da en iyi hizmeti sunmaya çalıştım, bana bu zaman zarfında destek verenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Turgut, yaptığı açıklamada Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Uzmanlığı görevine atandığını söyledi.

Derinkuyu’da 5 yıllık görevi boyunca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve öğrenci yurdu olmak üzere tüm eğitim kurumlarının fiziki ve teknolojik altyapısını geliştirip nitelikli kurumlar haline getirmek için çalıştığını belirten Turgut, “Derinkuyu’da yeni derslikler ile okul türlerini ve en önemlisi 200 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdunu, anaokulunu, İmam hatip ortaokulunu hep beraber ilçemize kazandırdık. Öğrencilerimizin orta öğretime ve yüksek öğretime geçiş sınavlarındaki becerilerini artırmak düşüncesiyle eğitim projeleri hazırladık ve uyguladık. Sporun tüm dalları en üst düzeyde desteklenerek il ve Türkiye derecelerinin alınmasını sağladık. Biz bu başarıyı, öğretmenler, müdürler ve okul aile birliği dayanışmasıyla sağladık. Ben, 5 yıllık görevim boyunca en iyi hizmeti sunmaya çalıştım ve bana bu zaman zarfında destek verenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Turgut, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Uzmanlığı görevini de en iyi şekilde yapacağını kaydetti.

Diğer yandan, Derinkuyu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne vekaleten atanan Hakkı Şafak Özcan’ın dün görevine başladığı öğrenildi.