SS. Derinkuyu Otobüsçüler Ve Öğrenci Servisleri Kooperatifi tarafından düzenlenen olağan kongrede mevcut Başkan Mustafa Yılmaz tek aday olarak seçime girerek tekrar güven tazeledi.

6 yıldır Kooperatif Başkanlığı yapan Derinkuyu Otobüsçüler ve Öğrenci Servisleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Yılmaz kongrenin ardından yaptığı konuşmasında; “Öncelikle Kooperatifimizin Olağan genel kurul kongresinin tüm üyelerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Gerçekleştirdiğimiz genel kurulla yeniden bizlere teveccüh göstererek görev vermenizden dolayı da çok teşekkür ediyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi tüm üyelerimizin bundan böyle de bizlere destek vereceğine inanıyoruz. Her zaman olduğu gibi bu yeni dönemde de yönetim kurulumuz çalışmalarını üyelerimizle birlik ve beraberlik içinde sürdürecektir. Biz örnek bir aileyiz ve bu nedenle yapacağımız çalışmalarımızı her zaman olduğu gibi fikirlerini alarak hayata geçireceğimizi bilmenizi istiyorum.”dedi. 

Bizde FİB Haber Merkezi olarak, kongrede güven tazeleyerek yeniden Başkanlığa seçilen Mustafa Yılmaz'ı tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.