Partimize, İl, 6 İlçemiz ve 15 Beldemiz için toplam 71 aday adayı başvuru yapmış ve bugüne kadar büyük bir gayretle seçim çalışmalarına devam etmişlerdir. Genel Merkezimiz ve Aksaray İl Teşkilatımızca yürütülen aday tespit çalışmaları; yapılan anketler ve görüşmeler neticesinde nihayete ermiş ve adaylarımız kesinleşmiştir. Belirlenen adaylarımızın Ülkemize ve Aksaray’ımıza hayırlar getirmesini diliyor, Daha önce partimize hizmet eden belediye başkanlarımıza görev süreleri boyunca yapmış oldukları çalışmalar için de çok teşekkür ediyorum.

 

            11 yılın en önemli seçimine giriyoruz. Sadece Aksaray için değil, Türkiye için, hatta tüm dünya mazlumları için son derece önemli bir seçime giriyoruz. Bir anlık ihmale bile tahammülümüz yok. Bir anlık rehavete dahi fırsatımız olamaz. Bizim seçim stratejimiz, her zaman, her seçimde, gönülden gönüle irtibat kurma üzerine inşa edilmiştir. Hükümetimizin her konuda projeleri ve eserleri var. Bu geniş çerçeveli projelerimiz, bu seçimde de avantajımız, alametifarikamız olacak. Eğitimde, Sağlıkta, Adalette, Emniyette, Ulaşımda, tüm Altyapı Üstyapıda, Enerjide, Gıdada, Tarımda, Sosyal Yardımda her alanda yapılan çalışmalarımız oldu. Bütün bunların yanında, düşmüşün yanında olduk, yoksullukla, yasaklarla, yolsuzlukla mücadele ediyoruz. Biz popülizmle işi idare edenlerden olmadık, olmayacağız. Kaf Dağı'nın ardındakileri vaad edenlerden olmayacağız. Biz, ilkesiz, ufuksuz, plansız ve projesiz, yerel ve küresel ölçekte vizyonsuz söyleme, üsluba başvuranlardan olmayacağız. Biz, eserlerimizi anlatıyor ve anlatacak ama yetinmeyeceğiz, yeni projelerle, yeni ufuklarla, tüm adaylarımızla Aksaray’ımızın ve Aksaraylıların huzuruna çıkacağız, dedi.

 

                        Aday tanıtım toplantımıza, hem ilim camiasında hem de siyaset camiasında hüsn-ü kabul görmüş, akademik ve siyasi geçmişi başarılarla süslü, onurlu ve omurgalı duruşun timsali Dışişleri bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve Aksaray milletvekillerimizin yanı sıra tüm İl, İlçe, Belde Teşkilatlarımız, adaylarımız ve AK Partiye gönül vermiş üyelerimiz katılacaktır.  Aksaray’ımızın geleceğine yön verecek isimleri tanıtacağımız aday tanıtım programımıza tüm hemşerilerimi davet ediyoruz. Daha iyi bir Aksaray için, daha iyi bir Türkiye için, daha iyi bir gelecek için birlik ve beraberlik içersinde çalışmak ve dualarınıza mazhar olmak dileğiyle sizleri Allah’a emanet ediyorum. 

dışişleri,bakanı,davutoğlu,nevşehirde,fibhaber,sondakika