DOLANDIRICILARIN hedefinde şimdi de Nevşehir'de Milletvekili adayı olmak için yarışan aday adayları var. 

Nevşehir'e bu defa farklı bir yöntemle dadanan ​dolandırıcılar bu kez de Belediye Başkanlarının isimlerini kullanıyor.

Kendisini Belediye Başkan Yardımcısı olarak tanıtan dolandırıcılar bu yeni yöntemleriyle tuzağına düşürmek istedikleri Nevşehir Milletvekili aday adaylarını; "Ben Nevşehir Belediye Başkan yardımcısıyım. Belediyemiz Ramazan ayı için yardım kampayası başlattı. Ş. B. hesabına yatırırmısın" diyerek dolandırmaya çalıştıkları ifade edildi.

Yaşanan bu gelişmeler üzerine gün içerisinde önce Nevşehir Belediyesi'nden vatandaşlarımıza uyarılar geldi.

NEVŞEHİR BELEDİYESİ, DOLANDIRICILARA KARŞI UYARDI

Nevşehir Belediyesi, belediye başkanı ve başkan yardımcılarının ismini kullanarak ‘Yardım ve Bağış’ talebinde bulunan dolandırıcılara karşı dikkatli olunmasını istedi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, bazı kişilerin son dönemde Nevşehir Belediyesi ya da başkan ve başkan yardımcılarının adını kullanarak yardım amaçlı para talebinde bulunduklarının tespit edildiği belirtildi.

Belediye çalışanlarının, başkan ve başkan yardımcılarının hiçbir şekilde ve hiç kimseden para talebinde bulunmadığı vurgulanan açıklamada, bu tür taleplerde bulunan kişilerin tek amacının dolandırıcılık olduğu bildirildi.

Açıklamada ayrıca, art niyetli kişilerden gelecek tekliflerin ve telefonların dikkate alınmaması, bu durumla karşılaşan vatandaşların güvenlik güçlerine ihbarda bulunmaları istendi.