Eğitim Bir-Sen 2024 yılı yetki belirleme çalışmaları neticesinde Nevşehir merkez ilçede yetkili sendika oldu.

TEŞEKKÜRLER MERKEZ İLÇE

Her yıl Mayıs ayında yapılan hizmet kollarına bağlı sendikalara ait yetki belirleme çalışmalarının sonuçlandığını söyleyen Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Harun Öcal, yaptığı açıklamada; "2024 Yılı Mayıs ayı Sendika mutabakat sayılarına göre 1151 üye ile Nevşehir Merkez İlçede Eğitim-Bir-Sen yetkili sendika olmuştur. Yetkide emeği geçen il yönetimimize, okul temsilcilerimize ve üyelerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

TEŞEKKÜRLER HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ

Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Harun Öcal, "2024 Yılı Mayıs ayı Sendika mutabakat sayılarına göre yaklaşık yüzde 55'lik rekor bir artış ile 346 üye sayısına ulaştık. İlk hedefimiz üniversitede bağımsız bir şube olmak daha sonra da yetkiyi almak olacaktır. Emeği geçen Üniversite başkanımız Doç. Dr. Recep Tek ve yönetimine, il yönetimimize, işyeri temsilcilerimize ve üyelerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

TEŞEKKÜRLER DERİNKUYU

Öcal, "2024 Yılı Mayıs ayı Sendika mutabakat sayılarına göre 135 üye sayısına ulaştık. Aynı sayıda baska bir sendikanın da olması sebebiyle Derinkuyu ilçemizde yetki paylaşılmış oldu. Zirveden yeni ufuklara şiarı ile ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz. İlçe başkanımız Abdulkadir Altun ve yönetimine, il yönetimimize, işyeri temsilcilerimize ve üyelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

Editör: Fikret Capacı