Öğrencilerin lise tercihlerini yapmadan önce 4 yıl geçirecekleri okulları daha yakından tanımalarının önemli olduğunu düşünüyoruz. Aday öğrencilerin ilgi ve yeteneklerine uygun okul arayışlarında okulumuza gelip görmeleri ve okul idarecilerimizle tanışarak daha rahat tercih yapabilmeleri için öğrenci ve velilerimizi okulumuza davet ediyoruz. 

Okulumuz Anadolu Lisesi olması sebebiyle üniversite hazırlık çalışmaları daha ağır basmaktadır. Öğrencilerimiz bireysel ve grup olarak kullanılabilecek soru çözüm odalarımızı tatil dönemlerinde de ders çalışmak için kullanmaktadır. Okulumuzda öğrencilerimizin net artışını, konu eksiklerini görebilmek için gönüllü öğrencilerimize aylık deneme sınavı uygulanmaktadır. Öğrencilerimiz üniversitelerin “İslami İlimler, Makine Mühendisliği, Antrenörlük, Uluslararası İlişkiler, Ağız ve Diş Sağlığı, Spor Yöneticiliği, Kamu Yönetimi, Bilgisayar Programcılığı, Optisyenlik, Tıbbi Labaratuvar Teknikleri, Gemi İnşaatı” gibi birçok farklı bölümüne yerleşmiştir. Öğrencilerimiz hiçbir kısıtlama olmadan üniversitede istedikleri alanda tercih yapabilmektedirler. 

Okulumuzda üniversite hazırlık ağırlıklı ders programı uygulanmakla birlikte öğrencilerimizin manevi gelişimlerini desteklemeye yönelik Kuranı Kerim, Peygamberimizin Hayatı, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi gibi dersler de verilmektedir. Öğrencilerimiz “Siyer-i Nebi” bilgi yarışmasında 2020’ de il birinciliği 2021’ de il ikinciliği, il üçüncülüğü ve farklı dereceler elde etmiştir.  

Okulumuzda sportif faaliyetler kapsamında hentbol, futbol ve masa tenisi alanlarında öğrencilerimiz çalışmalarına devam etmektedir. Son yıllarda katıldıkları müsabakalarda Hentbol il birinciliği, il ikinciliği dereceleri bulunmaktadır. Ayrıca okulumuzda masa tenisi sınıfımız bulunmaktadır. 

Okulumuzda müzik alanında da çalışmalar yapılmaktadır. Kendini geliştirmek isteyen öğrencilerimiz müzik kursumuzdan ve müzik sınıfımızda bulunan enstrümanlardan faydalanabilir. 

Okulumuzu yakından tanımak isteyen tüm öğrenci ve velilerimizi okulumuza bekliyoruz.