Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy’un talimatları ile Derinkuyu’da öğrenim gören üniversite öğrencilerine ücretsiz okul servisi uygulaması başlatıldı.

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy'un geçtiğimiz günlerde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Derinkuyu Eminana ve Yaşar ERTAŞ Tarım ve Hayvancılık Yüksek Okulu konferans salonunda üniversite öğrencileri ile bir araya geldiğinde müjdesini vermiş olduğu ücretsiz öğrenci servisi uygulaması bugün itibariyle başladı.
 

Öğrenciler başlatılan ücretsiz öğrenci servisi dolayısıyla Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy’a teşekkür etti.

Uygulama hakkında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Bülent Aksoy, “Üniversite öğrencilerimizin isteği üzerine belediyemiz tarafından sabah KYK yurdundan üniversiteye gidişlerinde ve akşam dönüşlerinde ücretsiz öğrenci servisi uygulamamız bugün itibariyle başlamıştır. Eğitime olan desteğimiz her zaman devam edecektir. İlçemizde belediyemiz imkânları dâhilinde tüm okullarımıza eğitim desteğimizi sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edeceğiz. Belediye olarak üniversite öğrencilerimizin her zaman yanlarında ve destekçileri olduğumuzu belirtmek istiyor, derslerinde başarılar diliyorum.” dedi.