Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde öğrencilere konferans verdi.

Konferansta konuşan Müftü Öztürk, “Burada sizlere verilen ilim ve irfanı en güzel şekilde öğrenip, hayatınıza aktarıp, yaşayıp, çevre ve etrafınıza örnek olacaksınız. Örnek ve önder nesil sizler olacaksınız. Gittiğiniz her yer ve bulunduğunuz her platformda irşat ve tebliğ kahramanı Musab b. Umeyr ruhuyla çalışıp, gayret göstererek Kur'an ve Sünnet bütünlüğü içerisinde etrafa ilim ve irfan yayacaksınız” dedi.

Programda konuşanNevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş ise “İmam Hatip Liseleri ve İlahiyat Fakültelerinin Önemi” konusunda sunum yaptı. 


Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi okulu Müdürü Mustafa Kılıç ; "İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof Dr Zülfikar Durmuş ve İl Müftümüz Yakup Öztürk Beyler öğrencilerimize konferans verdiler. Kendilerine teşekkür ederiz. Hayırlara vesile olmasını Cenabı Allan tan temenni ederiz" dedi.