Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk video konferans ile İl Milli Eğitim Müdürlerine ve Eba Destek Noktalarından faydalanan öğrencilere bağlanarak, 81 ilde eşzamanlı olarak Eba Destek Noktalarının açılışını yaptı. Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir de Eba Destek Noktası Açılışına Mihriban Emin Günel Ortaokulu'nda kurulan Eba Destek Noktasından katıldı.

Nevşehir İlimiz Merkez İlçede 25, diğer ilçelerimizde 30 olmak üzere ilimizde 55 Eba Destek Noktası hazırlanmış ve öğrencilerimizin kullanımına açılmıştır. Bundan sonraki süreçte ilimizde uygun olan okul ve kurumlarda Eba Destek Noktaları açmaya devam edeceğiz. Açılan Eba Destek Noktaları öğrencilerimize hayırlı olsun.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN UZAKTAN EĞİTİME ERİŞİMİNİ SAĞLAYACAĞIZ.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir; "Sayın Bakanımız Ziya Selçuk'un aynı anda 81 ilde açılışını yaptığı EBA Destek Noktalarına ilimiz Nevşehir'de Mihriban Emin Günel Ortaokulumuzda açtığımız EBA Destek Noktası ile katıldık.

İlimiz Nevşehir merkezinde 25, ilçelerde de 30 adet EBA Destek Noktası ile başladık, Bilgisayar ve tableti olmayan, uzaktan eğitime erişim imkanı olmayan öğrencilerimizin hizmetine açtığımız EBA Destek sınıflarını açmaya devam edeceğiz." dedi.