Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Çevre Şehir ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ve Yavuz Sultan Selim Han Ortaokulu tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen "Çevre ve Çocuk şenliği" programına katıldı.

Valiliğin himayesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü koordinasyonunda Yavuz Sultan Selim Han Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilen şenliğe çocuklar büyük ilgi gösterdi.

Proğrama, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Çevre Şehir ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mustafa Solmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Albay Bahittin Murat Yakın, Yavuz Sultan Selim Han Ortaokulu Müdürü Yaşar Altuner ile çok sayıda öğrenci ve aileleri katıldı.

23 Nisan Bayram sevincini doyasıya yaşayan çocuklar kurulan stantlarda atölye çalışmalarına katıldı.

Çocuklar, müzik eşliğinde etkinlik alanında eğlenirken , şişme oyun grupları, maskotlar ve palyaçolarda etkinliğe renk kattı. Ayrıca çocuklara mısır patlağı, pamuk şekeri gibi çeşitli ikramlar verildi.

Şenlik kapsamında eğlenceli yarışmalar düzenlendi, öğrenciler halk oyunları gösterisi sunuldu.

Etkinliğe katılan çocuklar, sıfır atık, iklim değişikliği, doğa ve çevre konularında da çeşitli broşürler dağıtılarak bilgilendirildi.