Nevşehir'de, "İngilizce artık yabancı bir dil değil." sloganıyla harekete geçen Nev-Dil Yabancı Dil Kurs Merkezi düzenlenen törenle açıldı. 

Nev-Dil Yabancı Dil kurs merkezi açılışına, Nevşehir Belediyesi Eski Başkanı Rasim Arı, Karapınar Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Tiftik,Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi Başkanı Tayfur Urgenç, Kurum işletmecisi Ali Tiftik ile çok sayıda misafir katıldı.

Açılış öncesi merkez hakkında bilgi veren Selcan Tiftik ;"Nevşehir de İlk ve Tek young learners (küçük yaş grubu) İngilizce dil eğitimi veren ve yine Nevşehir de tek Cambridge sınavlarını uygulayan sınav merkezi olarak iddialı bir şekilde karşımıza çıkıyor.

Ayrıca Yurt dışı dil eğitimi danışmanlığı da veren kurs İlkokul ve ortaokul öğrencilerine destek programlarıyla velilerin ilgisini çekiyor.  

Lise ara sınıflarına İngilizce eğitimi LGS ye hazırlık ve özellikle LYS-5 Üniversiteye giriş dil sınavına hazırlık sınıflarıyla Nevşehirlilere hizmet veriyor.

Konuşma(speaking) ağırlıklı dil eğitimi veren Nev Dil yabancı dil kurs merkezi 10 12 kişilik sınıflarıyla rahat, konforlu, güler yüzlü bir eğitim için kollarını sıvıyor." dedi.

Nev-Dil Yabancı Dil kurs merkezinden Ali Tiftik'de; “Bu gün gerçekleştirdiğimiz Nev-Dil yabancı dil kurs merkezimiz açılışına bizi kırmayıp katıldığınız için teşekkür ederiz. İngizlice öğrenmek isteyen 8 yaş ve üstü grupları, 8. sınıf LGS sınavına hazırlık grupları, okul dönemi eğitim proğramları ile 12 kişilik özel sınıflarda merkezimize bekliyoruz. Bugün Nevşehir'de eğitimde bizimde bir katkımız olsun diye çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim” dedi

Nev-Dil Yabancı Dil Kurs Merkezi

Adres: 15 Temmuz Mahallesi 154. Sokak 6b Kocaçay Mevkii / Nevşehir

Tel: 0 537 428 76 40 - 0 545 741 66 09