Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Ürgüp’teki programına Ürgüp Belediyesini ziyaret ederek başladı, Nevşehir Milletvekilleri A.Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ile birlikte Ürgüp’e gelen Bakan Zeybekçi’yi Ürgüp’te İlçe Kaymakamı Tuğba Yılmaz, Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ortahisar Belediye Başkanı Ali İhsan Özendi ve Akparti İlçe Başkanı Ahmet Koçak ile Belediye Meclis Üyeleri karşıladı.

Ürgüp Belediyesi Başkanlık makamında misafirlerini ağırlayan Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Bakan Zeybekçi’yi Ürgüp’te ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ürgüp’te 5 yıldır yapılan çalışmalar ve Ürgüp tarihi ile ilgili Bakan Zeybekçi’ye kısa bilgiler veren Başkan Yıldız, Ekonomi Bakanı Zeybekçi’ye Ürgüp ürünleri bulunan sepet ile el dokuma Ürgüp halısı ve çini  tabak hediye etti.

Ürgüp’ün yapısı itibarıyla çok özel bir yer olduğunu belirten Denizli eski Belediye Başkanı Zeybekçi, Ekonomi Bakanı olarak bundan önce olduğu gibi, değerli milletvekillerimiz aracılığıyla her zaman Ürgüp’ün ve Ürgüp’lünün yanında olma sözü verdi.

Heyet ardından esnaf ziyareti yapmak üzere Belediyeden ayrıldı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi Ürgüp Belediyesinde