Nevşehir semalarında bu sabah saatlerinde alçak uçuş yapan bir sıcak hava balonu görenleri heyecanlandırdı. Nevşehirli baba ve oğulun videosu viral oldu

Edinilen bilgilere göre, Göreme'den havalanan sıcak hava balonu, rüzgarın etkisiyle il merkezine yöneldi. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi yakınlarında 2000 Evler Mahallesi üzerinden geçen sıcak hava balonu o anları izleyen bir baba oğulu heyecanlandırdı.

O anlar, baba Selami Olgun ve 11 yaşında ki oğlu Mehmet Emin Olgun'un şaşkın bakışları arasında cep telefonu kamerası ile kayıt altına alınırken Nevşehir semalarında alçak uçuş yaptığı esnada görülen sıcak hava balonu daha sonra yoluna devam ederek gözlerden kayboldu.

Nevşehirli baba ve oğlun kendi aralarında yaptığı konuşma ve görüntüleri sosyal medyada kısa sürede viral oldu.

-"Acaba Balonun ateşi gazı felan mı bitti?"

Cep telefonuna yansıyan görüntüler de 11 yaşındaki Mehmet Emin Olgun'un babasına heyecanla anlattığı şu sözler akıllarda kaldı; "Aaa, binaların yanından geçiyor... Bak, bak, bak fabrikaya doğru gidiyor, aaaaa. Baksana acaba ateşi gazı felan mı bitti? Buraya inemez burada inecek yer yok." dedi.

- "Üzerimize gelmeye başlayınca bir an panik olduk"

FİB Haber Merkezine görüntüleri gönderen Nevşehir özel halk otobüsü şoförü Selami Olgun bu sabah oğlu ile yaşadıklarını şu sözlerle ifade etti; "Ben Nevşehir'de özel halk otobüsü şoförüyum, her sabah oğlumla birlikte balonların kalkışını izlerdik. Bugün sabah balonlardan bir tanesi alçaktan uçuş yapmaya başladı. Sonrasında üzerimize gelmeye başlayınca bir an panik olduk. Üniversitenin üzerinden alçak uçuş yaptı sonrasında gözden kayboldu. Sanırım Çarşıya doğru gitmiş olabilir" dedi.

İşte o yurdum insanının sıcak samimi sohbeti ve görüntüleri şimdi gelin birlikte izleyelim;