Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Kapadokya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vesile Şenol, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Bekir Varol, Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, KOSGEB İl Müdürü Ali Usta, Acıgöl OSB Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Ertaş, Islah OSB Müdürü Mehmet Samet Kafalı, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Cengiz Yıldız. Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekteri Emrullah Başer, NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi KÜSİ İl Temsilcisi Doç. Dr. Serap Çoban ile ilgili kurul üyeleri katıldı.

Vali İlhami Aktaş’ın açış konuşmasıyla başlayan toplantı; KÜSİ İl Temsilcisi Doç. Dr. Serap Çoban’ınbu güne kadar yürütülen faaliyetler ile yapılan etkinlikler hakkında yaptığı sunum ile devam etti.

Toplantıda; “İlk toplantıdan (13.01.2016) bu güne kadar süreçte gerçekleştirilen KÜSİ İl Planlama ve Geliştirme Kurulu Toplantılarına ilişkin değerlendirmeler yapılarak, bu süreçte karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerinin görüşülmesi”, “2018 yılı içerisinde kurul üyeleri tarafından yürütülen KÜSİ faaliyetlerinin değerlendirilmesi”, “Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Platformu (KÜSİP) ve İnovasyon Karnesi çalışmalarının yaygınlaştırılması amacıyla başta Ticaret ve Sanayi Odaları, Organize Sanayi Bölgeleri, Rektörlükler ve diğer kurul üyesi kurum ve kuruluşlarca yapılabilecek çalışmaların belirlenmesi” konularından oluşan gündem maddeleri görüşüldü.

Genel değerlendirmenin ardından toplantı son a erdi.