Nevşehir'in en çok takip edilen www.fibhaber.com köşe yazarlarımızdan ve ilimizde uzun yıllar Jandarma Astsb.Kd.Bçvş olarak görev yapan Tamer Altuntaş’ın büyük bir keyifle okuyacağınız ‘Bir İstihbaratçının Dolandırıcılık Anıları’ isimli ikinci kitabı çıktı.

Dolandırıcılar sürekli yeni yöntemler arıyor, yeni taktik ve teknikler geliştiriyor, gece gündüz çalışıp organize oluyor, insanları nasıl manipüle edeceklerini düşünüyorlar.

Tamer ALTUNTAŞ’ın kaleme aldığı ‘Bir İstihbaratçının Dolandırıcılık Anıları’ kitabı Kitap yurdu sitesinde yayımlanmıştır. Alıp keyifle okumanız dileğiyle.

Dolandırıcılar insanların açgözlülüğünden, korkularından, inançlarından, umutlarından, dikkatsizliğinden, cehaletinden faydalanıp, bu durumlar ile ilgili hazırladıkları basit ya da profesyonelce kurgulanmış planlar ile dolandırıcılık gerçekleştiriyorlar. 

Tamer ALTUNTAŞ’ın kaleme aldığı ‘Bir İstihbaratçının Dolandırıcılık Anıları’ kitabı Kitap yurdu sitesinde yayımlanmıştır. Alıp keyifle okumanız dileğiyle...

Tamer ALTUNTAŞ kimdir?

Tamer ALTUNTAŞ 1975 yılında Kayseri ilinde doğdu. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. Jandarma Genel Komutanlığında 25 yıl Jandarma Astsubay olarak istihbarat birimlerinde terör, asayiş, kaçakçılık ve organize suç alanlarında görev yaptı ve 2022 yılında Emekli oldu. Halen ilimizde faaliyet gösteren bir şirkette yönetici olarak çalışmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.