Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim başarısını kutladı. AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığının önünde toplanan vatandaşlar, parti ve Türk bayrakları taşıyarak çalınan seçim şarkılarına eşlik etti. İlçenin birçok noktasında da vatandaşlar araçlarıyla konvoy oluşturarak kutlamalara katıldı.

Ürgüp'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim zaferi kutlandı

Kutlamalar nedeniyle Ürgüp Cumhuriyet meydanında yoğun trafik oluştu.

Kutlamalarda vatandaşlara seslenen Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, vatandaşın verdiği kararla tarih yazdığını söyledi.

Ürgüp'ün ve Türkiye'nin yeni bir tarih yazdığını vurgulayan Başkan Aktürk, "Bugün Türkiye Yüzyılı yazıldı. İnşallah sizlerin duasıyla Türkiye Yüzyılı'nda her şey milli ve yerli olarak üretilmeye devam edecek. Hepinize duasından ve desteğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün bayram günümüz. Teröre ve teröriste destek verenleri bu millet güldürmedi. Türkiye'yi ipotek altına almaya çalışanlara, dışarıdan para getireceğim diyenlere, ülkenin kaynaklarını ipotek altına almaya çalışanlara sizler müsaade etmediniz. Allah razı olsun hepinizden" diye konuştu.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına damga vuran pilot kıyafetli fotoğrafı dev poster olarak Ürgüp Temenni tepesine asıldı.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk; Çok güzelsin, çok özelsin ÜRGÜP  Sokaklara dökülen, alanı dolduran ve sevincini hakkıyla yaşayan tüm hemşehrilerime teşekkür ederim. Kazanan Türkiye oldu." dedi.