Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftci, her gün yüzlerce vatandaşın ziyaret ettiği seçim irtibat bürosunda konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmasında projelerine atıfta bulunan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftci ye göndermelerde bulundu. 

Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftci konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

’Kıymetli hemşerilerim, hizmet için çıktığımız bu yolda ilk günden itibaren bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Her gün artan bu kalabalık bizlerin ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor ve heyecanımızı daha da arttırıyor. Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında sevgi, saygı ve mütevazı kimliğimiz ile adım adım 31 Mart’a yürüyoruz. Sizlerdeki bu çoşkuyu, bizlerdeki bu heyecanı görenler şimdiden karalama kampanyasına başladı.  Dersimize çalışmamışız, stajımızı yapamamışız! Stajımız bitti. 1 Nisan da direksiyona geçiyoruz! 


Organize sanayi bölgesi projemiz için  ‘orada sanayi bölgesi kurulamaz’ diyorlar. Daha birkaç gün önce, bir belediye personelinin 100 dekar arazi bağışladığı takdirde üç fabrika kurulacak dedikleri yer ile bizim proje alanımız arasında sadece bir kilometre var.   Projemizi çürütmek için boş konuşmalar üretiyorlar’’


Konuşmaları sık sık tezahürat ile kesilen Başkan Adayı Erkan Çiftci, sordukları hiçbir sorunun cevabını alamadıklarını, cevap alana kadar da sormaya devam edeceklerini belirtti. Taş ocağı olduğu halde neden milyonlarca liralık il dışından taş alımı yapıldığı, belediyenin 5 yılda ne kadar özkaynak sattığını hala öğrenemediklerini dile getirdi. 


Bazı projelerle ilgili açıklamalarda bulunan Erkan Çiftci, yapacakları toplu konut projesinde evi olmayan belediye personeline öncelik tanıyacaklarının müjdesini verdi. 


Belediye Başkan Adayı Erkan Çİftci, ayırmadan ayrışmadan tüm Gülşehirlilerin başkanı olacağını söyleyerek sözlerini tamamladı.