Gülşehir Haberleri

Gülşehir haberleri ve güncel Gülşehir gelişmeleri, Gülşehir ile ilgili tüm video, Gülşehir fotoğrafları ve Gülşehir haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Yerel

Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Alkan köyü muhtarlığınca her yıl düzenlenen geleneksel "Aşure Şenliği"nin bu yıl üçüncüsü gerçekleştirildi.

Genel

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü, 8’inci yılında tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir ve ilçelerinde de coşkuyla gerçekleştirildi.

Yerel

Gülşehir Kaymakamı Salih Gültekin Karahöyük, Yeşilli ve Şahinler köylerini ziyaret ederek, köy muhtarları ve köy sakinleri ile bir araya geldi,...

Genel

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde meydana gelen kazada yolun karşısına geçmeye çalışan domuza otomobil çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Yerel

Gülşehir Belediyesi kültürel etkinlikler kapsamında düzenlediği Gülşehir "1. Mantarkaya Kitap Günleri" fuarı’nın açılışı yapıldı.

Siyaset

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi için AK Parti'nin Nevşehir ilçe ve beldelerindeki belediye başkan adayları belli oldu. İşte, sıralı...

Yerel

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT)’de Gülşehir tanıtılıyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Nevşehirli şehit Şahin Kaya'nın şehadetinin sene-i devriyesinde Gülşehir İlçesi'ndeki baba ocağını ziyaret etti.

Eğitim

Nevşehir'in Gülşehir, Hacıbektaş Ve Avanos İlçelerinde Okul Müdürleri İle Eğitim Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Siyaset

İYİ Parti Gülşehir kurucu üyesi ve önceki dönem Gülşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Doğan partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Genel

Doğa Koruma ve Milli Parklar Nevşehir Şube Müdürlüğü (DKMP), tarafından Gülşehir'de açılan yılın ilk 'avcı eğitim kursu' yapılan sınavın ardından...

Asayiş

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Nevşehir'in Gülşehir İlçesi Tuzköy mahallesinde 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu