AK Parti Nevşehir  Belediye Başkan aday adayı Ersan Erkut, Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretleri kapsamında Nevşehir Ticaret ve sanayi Odası meclis başkanı Seyit İnce ile Nevşehir Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığı’nı İsmail Ördü yü makamlarında ziyaret etti

Nevşehir Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce ve Nevşehir Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığı’nı İsmail Ördü ile  2014 yılı Mart ayında yapılacak olan Belediye Başkanlığı Seçimlerinde Aday adaylığı konusunda Konuştular.önümüzdeki sene yapılacak olan seçimlerde Aday Adayı olan Ersan Erkut için iyi dileklerini dilem getiren Nevşehir Ticaret ve sanayi Odası meclis başkanı Seyit İnce ile Nevşehir Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığı’nı İsmail Ördü başarılar diledi.

Aday adaylığı konusunda da konuşan Erkut,siyasette önceliğin dürüstlük, şeffaflık, halka hesap verelebilmek olduğunu ifade etti. Erkut, "Başarı için Belediyeler yerel kalkınmanın temel dinamikleri olan Kurumlarla, STK larla işbirliği içinde olmalıdırlar. Yönetim anlayışımızda paylaşımcılık ve katılımcılık her zaman için ön koşulumuz olacaktır" dedi.