MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir milletvekili adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, İl Başkanı Adnan Doğu, Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik ve beraberindeki heyet Nevşehir'in en çok istihdam sağlayan firması olan BlokBims ve Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş'ı ziyaret etti.

Fabrikayı da gezen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir milletvekili adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç : “Rektörlük görevimden beri güzel bir hukuğumuz olan ve her zaman takdir ettiğim Blok Bims Yönetim kurulu Başkanı Musa Ertaş nezdinde Blok bims çalışanları ile buluştuk. Sevgiyle ve ilgiyle karşılandık Her birine nezaketleri için çok teşekkür ederiz." dedi.

Kılıç; "BlokBims, Nevşehir bölgesinde yerli ve milli üretimi teşvik etmek ve istihdam yaratmak olmak üzere iki önemli hedefi taahhüt etmiştir.  Ürünleri sadece ilimiz ve bölgedeki yapılarda değil, aynı zamanda tüm Türkiye ve dünyadaki yapılara da katkıda bulunuyor. İlimiz ve ülkemiz ekonomisine verdiği katkıları sebebiyle BlokBims ve Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş, teşekkürü hak ediyor. Kendisine içten teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım”diye konuştu.

14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde MHP heyetini ağırlayan Blok Bims Yönetim kurulu Başkanı Musa Ertaş'ta, “Ülkemizde gerçekleştirilecek genel seçimlerde şehrimizi temsil eden tüm adaylarımıza ve tüm partilere kapımız açıktır, şehrimizi ve milletimizi temsil etmeye aday olan milletvekili adaylarına başarılar diliyorum, Nevşehir Kapadokya’nın incisidir, Nevşehir'i temsil etmek ayrıca Kapadokyamızı da temsil etmektir. Şehrimizin kızı MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir milletvekili adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç'a seçimlerde başarılar diliyor, seçimlerin ilimiz ve ülkemiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.