Etkinlik-Sen Nevşehir İl Başkanı Ersin Türk ev sahipliğinde Kemikkıranlar Gurme et Mangal'da iftarda bir araya gelen sendika üyeleri daha sonra Kristal düğün salonunda biraraya gelerek yeni düğün sezonu öncesinde istişarede bulundular.

Tüm Etkinlik Sektörü İşveren Sendikası Etkinlik-Sen, Sektör Temsilcilerimizin Diğer meslek türlerinde olduğu gibi belirli bir gün ve haftada hatırlanmasını ve bu özel günlerinin resmi olarak da kutlanmasını talep ediyor.

Etkinlik Sektörü Belirli Gün Ve Hafta Talebinde Bulunuyor

Konu hakkında Bilgi veren Etkinlik Sen Genel Başkanı Ali Koray ÖZANDAÇ, Farklı kentlerimizde gerçekleştirdiğimiz geziler ve üyelerimiz arasında yapmış olduğumuz Çalıştay ve İstişarelerde Pandemi ve Doğal Afetler sebebiyle sıkıntılı günler geçiren, iş ve kazanç kaybı yaşayan Hizmet Emekçileri ve Etkinlik Sektörünün temsilcilerinin, hatırlandıklarını anladıkları ve kendilerine değer verildiğinin farkına varacakları bir moral ve motivasyon desteğine ihtiyaçları olduğunu tespit ettik.


ÖZANDAÇ, ‘’ Etkinlik sezonunun ülke genelinde Mart Ayı itibarıyla başlaması dolayısıyla, sezon öncesi Şubat Ayının Son Haftası 21 Şubat’dan İtibaren 1 Hafta Boyunca tüm yurdumuzda çeşitli Kültür-Sanat Etkinlikleri, gezi ve ziyaretler, Proje paylaşımları, sunum ve eğitimler ile haftayı geçirmek istiyoruz. Yaptığımız tetkiklere göre takvim Belirli Gün ve Haftalar açısından da ETKİNLİK HAFTASINA müsait görünmektedir.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Etkinlik-Sen NEVŞEHİR İl Başkanı ERSİN TÜRK’de, Taleplerinin kendileri için çok önemli olduğunu, Etkinlik ve Hizmet sektöründe çalışan Düğün Salonları İşletmecileri, Prodüksiyon Firmaları, Menajerlik Ajansları Organizasyon ve Catering firmaları Restoran, Cafe, Lokanta ve Oteller de çalışan İşveren ve Emekçileri topluluğu, ülke nüfusunda 20 milyon kişiyi etkilediğini söyledi. Kitlemizin Belirli bir gün ve haftada anılıyor ve hatırlanıyor olması Ülkemizin ve Şehirlerimizin Etkinlik ve Kültürel Faaliyetleriyle anılması için ve Projeler üretilmesi için çok değerli. Yaklaşan seçim döneminde Belirlenen Gün ve Haftamızın duyurulması ve bundan sonraki süreçte geleneksel olarak kutlanması kitlemiz açısından çok isabetli olacaktır. Halkımıza hizmet eden, Devletinin ve Halkının hem en güzel günlerinde hem de en kötü zamanında yanında ve destekçisi olan İşletme ve İşverenlerimiz ile çalışanlarımızın böylelikle hatırlanması ve ödüllendirilmesini talep ediyoruz.

Başkan ERSİN TÜRK‘’ Bundan sonra Ülkemizde 21 Şubat tarihi ve takip eden bir Haftanın Etkinlik İşverenleri ve Emekçileri Haftası olarak Kutlanması İçin herkesten ve her STK’dan destek bekliyoruz,’’dedi.