Nevşehirli genç iş insanı Fatih İlalan, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. dönem milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti İl Başkanlığı’na başvuru yaptı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından oluşturulan AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı komisyonuna ön başvurusunu yapan Fatih İlalan, daha sonra AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran'ı makamında ziyaret ederek, resmi aday adaylığı başvuru dosyasını teslim etti.

Fatih İlalan, aday adaylığı resmi başvurusu sonrasında yaptığı açıklamada şunları ifade etti; "Talip olduğum görevin sorumluluğunu ve taşıdığı vebalinin bilincindeyim. Vatanıma, dinime ve milletime en iyi şekilde hizmet etmek için milletvekilliğine aday oldum. Bu yola sadece milletimi ilgilendiren konularda faydalı olmak ve toplumun genelini ilgilendiren sorunları çözmek için çıktım." ifadelerinde bulundu.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, aday adaylığı dosyasını aldığı Fatih İlalan'a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

FİB Haber.Com Gazetesi olarak bizlerde Sayın Fatih İlalan'a başarılar diliyoruz.

Fatih İLALAN KİMDİR?

3 Ağustos 1991 Nevşehir doğumluyum. Lise eğitimimi Nevşehir Anadolu Lisesinde, Lisans eğitimimi Erciyes Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde, Yüksek Lisans eğitimimi Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünde tamamladım.

Nevşehir, Kayseri ve İstanbul’da özel firmalarda çeşitli pozisyonlarda görev aldıktan sonra 2017 yılında Figa Yapı Mühendislik firmasını kurdum.

Aktif olarak kendi firmamda mesleki faaliyetlerimi yürütmekteyim.  2011-2012 yıllarında Erciyes Üniversitesi ÜniAk teşkilatında görev aldım. 2021-2023 yıllarında Nevşehir AK Parti İl Yönetiminde görev aldım. Evli ve bir çocuk babasıyım.

Fatih İLALAN

AK PARTİ 28. DÖNEM NEVŞEHİR
MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI