Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Nevşehir'deki çeşitli temaslarının ardından, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Tesislerinde AK Parti İl Teşkilatıyla buluştu.

Nevşehir teşkilatı ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Öncelikle bizleri böylesine sıcak karşılayan ve bağrına basan Nevşehirli hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Cumhurbaşkanımız liderliğinde birbirimize sarılarak, birliğimizi, beraberliğimizi koruyarak yeni hedeflerimize ulaşacağız. Daha müreffeh bir Türkiye'yi hep birlikte daha yukarılara yükselteceğiz." diye konuştu.

Kemikkıran; 'Biz kocaman bir aileyiz...'

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran açıklamasında; "Aile demek...  Nevşehir ziyaretleri kapsamında İl Teşkilatımızla buluşan Sn. Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay ’a katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Biz kocaman bir aileyiz.." dedi.

Açıkgöz; 'Hedef 2023...'

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay ile birlikte AK Parti Nevşehir ailemizin kıymetli fertleriyle buluşarak 2023 hedeflerimizi konuştuk.

Açıkgöz;  "Türkiye'nin güçlenmesini, ayakta durmasını istemeyenler, haksızlığa karşı çıkmasını, söz söylemesini istemeyenler, geçmişten bugüne yapmak istedikleri oyunları yapmak, Türkiye'yi istikrarsızlaştırmak için ellerinden gelen her şeyi ortaya koymaya çalışıyor. Bunlara fırsat vermemek için; güçlü, iri, diri, bir ve kardeş olmalıyız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bugün Cumhur İttifakı'nın ortaya koyduğu güçlü iradeyle, 2023, 2053 ve 2071'e güçlü şekilde gireceğiz inşallah" dedi.

Menekşe; Biriz, beraberiz ve diriyiz...'

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe; "Nevşehir Ak Parti ailesi olarak Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay ile birlikteyiz. Hamdolsun biriz, beraberiz ve diriyiz." dedi.

Savran; 'İnandığımız yolda yürümeye DEVAM'

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran; "Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn. Fuat Oktay ile birlikte; Ak Parti Nevşehir İl Başkanlığı Teşkilat buluşmasındayız. Türkiye'miz için Nevşehirimiz için inandığımız yolda, son nefesimize kadar yürümeye devam edeceğiz." dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran tarafından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a günün anısına Avanos toprağından yapılmış çini vazo takdim edildi.

Toplantıya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın yanı sıra İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İlçe, belde Belediye Başkanları ve partililer katıldı.