Galatasaray'da forma giyen 34 yaşındaki İspanyol orta saha Juan Mata ve ailesi, izin gününde tatil için Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden  Kapadokya bölgesini tercih etti.

Kapadokya'da tarihi mekanları gezip sıcak hava balonuna binen ünlü futbolcu Juan Mata, bölgeyi Royal Balloon'un Galatasaraylı Pilotu Tolga Eke ile yüksekten izledi.

Kapadokya'da kendisini tanıyan futbolseverlerle bol bol fotoğraf da çektirdi.

2 gün boyunca KTS - Kayakapi Travel Services seyahat hizmeti alan Mata ve Arkadaşları Kapadokya bölgesinin eşsiz güzelliklerine hayran kaldı. 

''Kapadokya'yı nasıl buldunuz'' sorusuna Juan Mata, ''Kapadokya olağan üstü bir yer, gerçekten çok beğendim, çok etkilendim. Bu özel coğrafyanın insanlarıda çok özel ve çok güzel. Tüm arkadaşlarımada Kapadokya'yı önereceğim'' karşılığını verdi.

Eşi ve çocukları ile birlikte geldiği Kapadokya'ya hayran kalan İspanyol orta saha Juan Mata, Dünyaca ünlü Ürgüp Kayakapı Premium Caves'ta konakladı.

Kayakapı Turizm Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray 19356 numaralı üyesi Yakup Dinler sosyal medya hesabından İspanya'nın dünyaca ünlü yıldız oyuncusu Juan Mata ile birlikte konakladığı Kayakapı Premium Caves - Cappadocia’dan bu fotoğraf paylaştı.

"İspanyol Futbol Efsanesi Galatasaraylı Oyuncu Juan Mata'yı Kayakapı Premium Caves - Cappadocia’da'da ev sahipliği yapmak büyük bir onurdu."