Derinkuyu Namık Kemal İlkokulunda Gazeteci yazar Osman Aytekin Roza yayınları arasında çıkan Bahar Kokulu Ev isimli öykü kitabını Öğretmen ve öğrencilere imzaladı.

Kitap imza gününe Derinkuyu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Dündar da katılarak okul Müdürü Erdal Şahin, öğretmenler, Gazeteci yazar Osman Aytekin ve Öğrenciler ile bir süre sohbet etti.

Kitap imza gününde kitaplarını imzalayan Aytekin öğrencilerin sorularını yanıtladı ve yazarlık üzerine açıklamalarda bulundu. Yazar Aytekin, “25 yaşında yazarlık hayatına atıldığını ve ilk edebi kitabını 40 yaşlarında çıkardığı belirtti. Bu tür etkinliklerde bulunmak beni yazarlık mesleğime daha da katkılar sağlamaktadır.” İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Dündar da, “Öğrencilerin Derinkuyulu bir yazarı görmekten, ilçeden böyle bir yazarın çıkmasından dolayı çok şanslılar. Öğrencilerimizin kendilerine yazar Aytekin’i örnek almaları gerektiğini” belirtti.  

Okul Müdürü Erdal Şahin’de okulda imza günü düzenlemekten dolayı memnun olduklarını ve bu tür etkinliklere her zaman destek olacaklarını ifade etti.